OTRAS LENGUAS

Otras lenguas

Ordenar por:
orderby
Mostrar:
15.00 EUR
Els desenvolupaments teòrics i l’activitat pràctica de V. I. Lenin en el terreny de la qüestió nacional i respecte del dret de les nacions a l’autodeterminació foren decisius per a la victòria de la revolució socialista del 1917 a Rússia.
15.00 EUR
Connolly unia la llibertat nacional d’Irlanda amb la lluita dels treballadors i la lluita pel socialisme. Segons ell, “la causa obrera és la causa d’Irlanda, i la causa d’Irlanda és la causa obrera. No es poden separar”. Connolly era el secretari general del Sindicat de Treballadors General i del Transport d’Irlanda (ITGWU).
15.00 EUR
Els aixecaments populars a l’Amèrica Llatina i a l’Orient Mitjà contra les polítiques capitalistes i l’imperialisme, la rebel·lió social a França en defensa d’unes pensions i condicions de vida dignes, el moviment de masses a Catalunya per l’autodeterminació i la república... En tots aquests esdeveniments ha quedat palès no només el paper repressor de l’Estat capitalista sinó també la necessitat de tenir un programa i una estratègia per a derrotar-lo.
8.00 EUR
A primeira vista, parece que a publicación dunha nova edición do Manifesto esixe unha explicación. ¿Como se pode xustificar a reedición dun libro escrito hai case 150 anos? Se botamos unha ollada a calquera libro burgués escrito hai século e medio sobre os mesmos temas, darémonos de conta rapidamente que ese libro só terá un mero interese histórico, sen ningunha aplicación práctica.
10.00 EUR
La batalla de Rosa Luxemburg contra el reformisme va quedar magníficament immortalitzada en la seva resposta a Bernstein a través de la seva obra “Reforma o Revolució”, que si bé no va ser l’únic material que va respondre al plantejament reformista de Bernstein, sí va ser el que ho va fer amb major contundència i profunditat.
8.00 EUR
A primera vista, sembla que la publicació d’una nova edició del Manifest necessita una explicació. Com es pot justificar la reedició d’un llibre escrit fa quasi 150 anys? Si fem una ullada a qualsevol llibre burgès d’aquest tema escrit fa segle i mig, ens n’adonarem que no conserva més que un pur interès històric, sense cap aplicació pràctica
10.00 EUR
Ez dago teoria iraultzailerik praktika iraultzailerik gabe eta alderantziz.
10.00 EUR
Nazioen erabateko eskubide berdintasuna; nazioen autodeterminazio eskubidea; nazio guztietako langileen batasuna; hau da langileei marxismoa erakusten dien programa nazionala, mundu osoko esperientzia eta Errusiako esperientzia erakusten dituena. Lenin
15.00 EUR
Bihar Ejertzito ingelesa botatzen baduzue eta bandera berdea Dublingo Gazteluan eskegi, Errepublika Sozialista antolatzeari ekiten ez badiozue behintzat zuen esfortzuak alferrikakoak izango dira. Ingalaterrak zuek menderatzen jarraituko du.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

@ Fundación Federico Engels. Todos los derechos reservados

Condiciones legales de uso y política de privacidad